Groepslessen

Alle groepslessen worden gegeven in de praktijk op de Achterste wei 2 in Harderwijk.
We oefenen in kleinere groepen, zodat we de persoonlijke begeleiding kunnen waarborgen.
Voor meer informatie over de verschillende lessen en of er plek is kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

=

Perfect Pilates

Perfect Pilates is de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Dit sluit bijzonder goed aan bij onze Mensendieck-methode en is ook als oefentherapie goed toepasbaar. Er wordt getraind in groepen van maximaal 10 personen, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.

De lessen worden momenteel gegeven op maandag- en woensdagochtend van 9.00 – 10.00u en dinsdagochtend van 10.30 – 11.30u.

=

Beweeg&Balans

Tijdens de groepsles Beweeg&Balans draait het om ontspannen bewegen. Er wordt bewogen in alle richtingen, er wordt gewisseld in tempo en houdingen. Hierbij wordt er zowel inspannend als ontspannend gewerkt. Doordat niet iedereen gelijk is, zijn er voldoende variaties mogelijk binnen het programma. Zo kan iedereen zo optimaal mogelijk bewegen en past het altijd bij het eigen kunnen.

De groepsles is op donderdagmiddag van 16.15u -17.15u